Publicació del llibre Intersecciones encarnadas

L’editorial Bellaterra ha publicat el llibre Intersecciones encarnadas: [Con]textos críticos en género, identidad y diversidad, editat per Olga Jubany i Oscar Guasch. Hi participen amb capítols també Fabiola Mancinelli, Emma Fàbrega, Dolors Rodríguez-Martín, Assumpta Rigol-Cuadra, Esther Crespo-Mirasol, Elena Maestre-González, Jordi Mas Grau, Alèxia Rué, Malin Roiha, Núria Sadurní Balcells, Jose Antonio Langarita Adiego, Eduardo Lizardo, Rosa Lázaro Castellanos, i María Ignacia Ibarra Eliessetch.

El llibre ofereix un divers panorama de les possibilitats del entrecreuament e l’antropologia i de la interseccionalitat, des de la perspectiva de l’antropologia meridional. Ja està disponible la versió digital en PDF, i molt aviat també ho estarà la de física.