Curs sobre interseccionalitat per al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Rosa Lázaro Castellanos i Ignacio Elpidio Domínguez Ruiz han començat des del GENI un curs sobre interseccionalitat per al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya, dependent del Departament de Justícia.

El curs, desenvolupat de manera online, s’ha adreçat al personal de referents de gènere de centres penitenciaris de la Generalitat, i ha inclòs continguts teòrics i pràctics sobre el paper que la interseccionalitat pot tenir a diverses administracions públiques. El curs ha volgut transmetre la importància i la utilitat de la interseccionalitat no només com a concepte teòric sinó, sobretot, com a eina analítica i d’acció. La primera sessió del curs també va comptar amb una introducció per la professora Olga Jubany, com a coordinadora del GENI.