Taula rodona i altres activitats de la cinquena Setmana de l’Antropologia

Diversos membres del GENI participaran a la cinquena edició de la Setmana de l’Antropologia (16-20 de novembre). Tota la informació i les inscripcions poden trobar-se a la web de l’Institut Català d’Antropologia.

La majoria d’activitats serà únicament online o combinarà la modalitat online amb la de presencial, i en tot cas dependrà de la situació de les restriccions sanitàries durant la setmana de celebració. Destaquem algunes activitats amb membres del GENI:
  • Taula rodona, Pandèmia i turisme: afectacions i conseqüències, amb la participació de Fabiola Mancinelli. Dilluns 16, de 19.00 a 21.00h.
  • Taula rodona, Doctorands en discussió. Fer un doctorat en Antropologia avui, amb la participació de Claudia Albano i Emma Fàbrega. Dijous 19, de 18.00 a 20.00h.
  • Debat i presentació, Memòria de la guerra i la repressió franquista: violència i gènere, amb la participació de Jordi Roca. Dijous 19, de 18.00 a 20.00h.
  • Taula rodona, Categories i etiquetes en la diversitat sexual i de gènere: empoderament o jerarquització?, coordinada per Olga Jubany i amb la participació d’Ignacio Elpidio Domínguez Ruiz, Livia Motterle i Jordi Mas. Divendres 20, de 12.30 a 14.00h.