Seminari GENI – Europe Abortion Access Project

Al seminari GENI del mes de febrer l’equip del projecte BAR2LEGAB ens presentarà:

Women travelling for abortion care in Europe: results from a multi-disciplinary international research project

Per què viatgen les dones a altres països de l’Europa occidental per a accedir a tractaments abortius, inclús des de països amb lleis de l’avortament relativament lliberals? Com experimenten aquest tipus de viatges aquestes dones? Aquest projecte de recerca multi-disciplinar, finançat per l’European Research Council, cerca donar resposta a aquestes preguntes a través d’explorar les experiències de les dones amb els viatges en cerca d’accés a aborts segurs i legals i amb les barreres legals, procedimentals i socials per accedir-hi. Durant el Seminari GENI es peresentaran les dades recollides al Regne Unit, els Països Baixos, Espanya i Itàlia entre 2017 i 2019.

Equip de Recerca ERC BAR2LEGAB: Silvia De Zordo (PI), Caitlin Gerdts, Joanna Mishtal (Senior Researchers), Giulia Zanini, Laura Rahm (Postdoctoral Fellows), Irene Capelli, Anastasia Martino, Lieta Vivaldi, Ann-Kathrin Ziegler (Researchers).

Presenten: Silvia De Zordo, Irene Capelli, Anastasia Martino, Laura Rahm

El Seminari tindrà lloc el proper dia 6 de febrer entre les 12h i les 14h30 a la Sala de Juntes de la Facultat de Geografia i Història